Home Ino fudbal Žena Interove zvijezde ima rak: Živim u noćnoj mori!

Žena Interove zvijezde ima rak: Živim u noćnoj mori!

0
SHARE


Iako već ima dosta problema sa svojom karijerom, Rađa Naingolan ima daleko veću brigu trenutno, a to je da učini sve da spasi život svoje žene Klaudije Laj, koja ima rak.

Ovu vijest je ona sama objavila na Instagramu.

– Već mjesec dana se budim nadajući se da je sve ovo noćna mora, ali zapravo živim u noćnoj mori. Nadala sam se da će ovaj dan doći što kasnije, ali nije bilo tako. Dani su proletili, kao i moja sreća. Od danas započinjem novo poglavlje u svom životu, a to je hemoterapija. Ko bi rekao da će se Klaudija bojati da započne novi dan, strah je previše blaga riječ. Šta mogu više da kažem nakon kiše suza? Vrijeme je za borbu protiv ove ružne zvijeri.

– Zahvaljujem se svim srcem svojoj porodici i prijateljima koji su mi pomogli da uživam u ovom mjesecu na najbolji mogući način, što su mi dali snagu i pozitivnu energiju kada mi je najviše potrebna kao i što su se nosili sa mojim promjenama raspoloženja. Sretno svima koji proživljavaju istu noćnu moru. Nikada nemojte da izgubite svoj osmijeh- poručila je Laj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

E’ da 1 mese che mi sveglio la mattina sperando si tratti solo di un incubo.. è da 1 mese che mi sveglio la mattina e realizzo di vivere dentro ad un incubo. Ho sperato che questa giornata arrivasse il più tardi possibile ma non è stato cosi.. le giornate sono volate e con loro anche la mia allegria.. da oggi inizierò un nuovo percorso della mia vita.. la CHEMIOTERAPIA. E chi lo avrebbe mai detto che Claudia per una volta nella vita avrebbe avuto PAURA di iniziare una nuova giornata.. paura è dire poco.. che dire, dopo secchiate di lacrime versate, è ora di andare a combattere questa brutta bestia ?‍♂️? ringrazio con tutto il cuore ❣ la famiglia e gli amici che mi hanno aiutata a vivere al meglio questo mese di relax dandomi tutta la forza e la positività necessaria ad affrontare tutto…ma soprattutto hanno saputo gestire ogni mio malumore (con un alto livello di sopportazione) IN BOCCA AL LUPO ? A ME E A TUTTE LE PERSONE CHE STANNO VIVENDO IL MIO STESSO INCUBO.. ?? #nonperderemaiilsorriso

Objavu dijeli ✨?✨ℂℒᎯUⅅℐᎯ ?????????? ✨?✨ (@claudia_lai_nainggolan)

Rađa i Klaudija u braku su osam godina i imaju dvije kćerke.

Najngolan je u posljednje vrijeme imao nekoliko ponuda iz Kine. Sad je jasno zašto je morao da ih odbije, a kao nova destinacija kontroverznog Belgijanca spominje se Mančester junajted.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of