Home Aktuelno ZBOG NJE JE SKORO DOŠLO DO SUKOBA NA FUDBALSKOM TERENU: Njeni atributi...

ZBOG NJE JE SKORO DOŠLO DO SUKOBA NA FUDBALSKOM TERENU: Njeni atributi muškarce doslovno dovode do ludila! (VIDEO)

0
SHARE

Najveća sapunica u svijetu sporta je sigurno ona u čijem je epicentru Wanda Nara.

Jedan od najintrigantnijih ljubavnih trokuta u svijetu sporta svakako je onaj Maura Icardija, Wande Nare i Maxija Lopeza. Icardi i Lopez u prošlosti su bili nerazdvojni prijatelji, ali u međuvremenu su prekinuli svaki odnos i to zbog seksipilne Wande koja ih je u međuvremenu zavadila.

I dok su Icardi i Lopez danas samo bivši prijatelji, Wanda nije izgubila kontakt sa svojim bivšim suprugom, štoviše, zove ga kada je god napadač Intera u karanteni.

“Da, Wanda me zove kada je Icardi u karanteni. Te igrice ne volim, ona je danas udana za drugog čovjeka, ima s njim i djecu, tako da… Želim samo imati odnos sa svojom djecom. U određenim danima me zove, ne želim više biti dio igre koju ona stvara”, rekao je Lopez koji danas igra za Vasco da Gamu iz Rio de Janiera.

Podsjećamo, Lopez je u braku s Wandom bio od 2008. do 2013. godine. Icardi i Wanda danas uživaju u ljubavi, svakodnevno na društvene mreže postavljaju zajedničke fotografije, a i Lopez je osnovao obitelj. Pronašao je novu ljubav fizički sličnu bivšoj ženi.

Danas se Lopez kaje što je uopće i oženio Wandu jer za to nije bila ni njegova majka, a kada je u pitanju odnos s Icardijem najbitnije mu je da napadač Intera poštuje – kodekse i pravila.

“Ja sam staromodan čovjek, postoje određeni kodeksi i pravila koja ne smiju biti prekšena i koja se moraju poštovati. Sada sam sretan i smiren, Wanda je izgradila novi život s drugim čovjekom i najbitnije od svega mi je da je ona dobro i da su djeca dobro”, ispričao je ranije Lopez, pa dodao:

“Ali, smatram da postoje određene granice koje njen čovjek ne bi trebao prelaziti, kao što je, naprimjer, fotografiranje moje djece sa njim u njegovom dresu. Kad sam to vidio, bio sam jako bijesan, toliko da sam poželio da mu na meču ukližem i jako ga ozljedim. Nisam to uradio, zbog svoje djece. Želim im biti dobar primjer.”, zaključio je.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

La Parte de adelante … 👢 @fendi 👚@balmain

Objavu dijeli Wanda nara (@wanda_icardi)

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of