Home Reprezentacija Vranješ poslao Karleuši 1.001 ružu, a dnevno joj šalje i po 40...

Vranješ poslao Karleuši 1.001 ružu, a dnevno joj šalje i po 40 poruka: Ovako je to objasnila Dušku!

0
SHARE


Ognjen Vranješ poslao je 1.001 ružu Jeleni Karleuši samo da bi iznervirao njenog supruga Duška Tošića. I uspjeo je u tome, jer je među njima izbila žučna svađa!

Bosanski fudbaler, koji trenutno igra za belgijski klub Anderleht, namijerno je isprovocirao svog kolegu, koji ga je zbog ljubomore pozvao na lični obračun jer je u pijevačicinom telefonu navodno pronašao njegove poruke.

– Pošto je Duško zaprijetio Ognjenu, on je htjeo da mu se osveti. Smislio je da za praznike Jeleni pošalje romantičan poklon na njenu kućnu adresu na Dedinju. Tošić je bio prisutan i napravio je haos – otkriva naš izvor.

Pravdanje

Karleuša se mužu navodno pravdala da ne zna o čemu se radi, te je izvrijeđala Vranješa da je psihopata kojeg ne može nikako da se riješi.

– Objašnjavala mu je da ona nema veze s poklonom, da se ne čuje s njim i da ga maksimalno ignoriše. Žalila se da ne može da ga se otarasi, da joj dnevno šalje i po 40 poruka i da će izludijeti od njega. Govorila je da ne daje nikakav povod, ali da Vranješ ne prestaje da je proganja. Duško ju je blijedo gledao, ali pjevačica je uspijela da ga uvijeri da zaista s mladim fudbalerom nema ništa. Čak ga je vrijeđala, pa je između ostalog izgovorila da je Ognjen psihopata i zaljubljeni klinac. Kao i uvjek, Tošići su riješili problem i nastavili dalje – kaže naš izvor i dodaje da je navodno Ognjen Karleuši tražio da se razvede od Duška:

– Pisao joj je da će joj obezbijediti lagodan život, onakav kakav ima pored Duška, da će joj on sve omogućiti, samo da se razvede.

Pozvali smo Jelenu, Duška i Ognjena za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive.

Uvrede

Podsijetimo, Duško Tošić je poslije dočeka Nove godine u Jeleninom telefonu pronašao poruke koje joj je navodno Vranješ slao i nastao je opšti haos. Duško je preko medija novinarima poručio da se za sva pitanja obrate fudbaleru Anderlehta, što je njega izbilo iz takta, pa mu je rekao da mu popuši ku*ac. Tošić je prijetio kolegi da će ga polomiti kad ga bude sreo, insistirao je da se vide i raščiste sve što imaju, ali do susreta nije došlo.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of