Home Reprezentacija SNIMAK SVE RAZOTKRIO: Reprezentativac BiH ipak nije šaljivdžija! (VIDEO)

SNIMAK SVE RAZOTKRIO: Reprezentativac BiH ipak nije šaljivdžija! (VIDEO)

0
SHARE


Odbrambeni igrač Anderlechta i bh. reprezentacije napravio je sinoć veliki skandal objavama na Instagramu zbog afere sa popularnom pjevačicom Jelenom Karleušom.

Igrač sa brojem 6 reprezentacije BiH sinoć je šokirao svoje fanove objavama storyja na Instagramu, a sve zbog toga što se posljednjih dana uveliko piše o tome da je imao aferu sa Jelenom Karleušom. Bh. igrač je prvo objavio sliku i dao objašnjenje da je tu zaista bilo nešto između njih, no onda je ekspresno sve to obrisao.

Nakon toga Igrač sa brojem 6 je objavio da je sve to bila samo fotomontaža, te mamac da novinari objave i nasjednu na njegove “provokacije”. Međutim, igrač Anderlechta očito nije previše razmišljao da će se dokazi početi pojavljivati na društvenim mrežama, piše Sportsport.ba.

Tako je danas na Twitteru osvanuo video gdje se jasno vidi da je Igrač bh. reprezentativac zaista bio u Atini s Karleušom, te da to nije bila montaža kako je on tvrdio. Također, objavljene su i fotografije štikli koje se nalaze na navodnoj fotomontaži, a koje zaista posjeduje Karleuša.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of