Home Bh. fudbal SKANDAL ZA SKANDALOM U TK: Trebala im pobjeda za titulu, a onda...

SKANDAL ZA SKANDALOM U TK: Trebala im pobjeda za titulu, a onda napustili stadion! (VIDEO)

0
SHARE

U Biberovom Polju kod Gradačca danas je trebao da se odigra meč 24. kola Druge lige Tuzlanskog kantona.

Meč se igrao do neke 75. minute, nakon čega je prekinut jer su gosti odbili da igraju. Domaći tim NK Biberovo Polje poveo je sa 1:0 protiv Slobode iz Kerepa, a nakon toga su gosti jednostvno odustali od utakmice i napustili teren.

Smatraju da suđenje nije bilo na nivou i da je sudija Agan Ramić iz Tuzle sa svojim pomoćnicima direktni krivac za njihovu lošu igru i primljeni pogodak. Uz to, u prvom dijelu je domaćin imao penal, ali je golman gostiju iz Kerepa odbranio.

Sloboda iz Kerepa borila se za ulazak u Prvu ligu TK i danas je, u susretu zadnjeg kola, naprosto morala da pobijedi kako bi se plasirala u viši rang, ali sada je očigledno da će ostati bez promocije.

U slučaju da Omladinac 68 dobije ekipu Voćara, a prema našim informacijama domaćin je vodio, Omladinac će završiti na prvom mjestu i plasirati se u Prvu ligu TK. Radi se o nekadašnjem prvoligašu.

Tokom čitave sezone su se klubovi sa područja Gradačca “krvili”, žestok medijski rat vodili su se na relaciji Kerep – Mionica, ali prvo mjesto bilo je rezervisano samo za jedan tim, piše Sportsport.ba.

Inače, kao što možete vidjeti i na snimku ispod, veliki broj navijača gledao je današnji derbi sezone u Drugoj ligi TK, ali je u 75. minuti “nestalo slike”.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of