Home Bh. fudbal SAOPŠTENJE FUKARA: Haotično stanje predsjednika ne zanima, ovo nisu Kikači!

SAOPŠTENJE FUKARA: Haotično stanje predsjednika ne zanima, ovo nisu Kikači!

Navijači Fudbalskog kluba Sloboda, Fukare Tuzla, oglasili su se još jednim saopštenjem za javnost, a koje je upućeno predsjedniku kluba, Senadu Mujkanoviću.

Navijači Slobode su postavili nekoliko pitanja predsjedniku tuzlanskog kluba, a tekst saopštenja prenosimo u cijelosti:

“Senade zašto nisi stao u zaštitu igrača, nego mažeš oči problemom navijača”?

I dok “predsjednik u ostavci” ne želi da odgovori na naša pitanja i sami smo svjedoci ostalih problema. Prijetnje igračima i treneru na poluvremenu, ucjene i neisplaćivanje plata, haotično stanje u klubu našeg ” predsjednika ” ne zanima. Ustvari ” ne želi da komentariše ?! ”. Mi ćemo komentarisati. Nas zanima. Ovo nisu Kikači da svakojake kabadahije mogu ulaziti u svlačionicu kluba, prijetiti treneru i igračima. Skupština je u strahu, ne smiju ni održati sjednice. Zbog koga, da li je kriv ” predsjednik u ostavci “ ili gospodin gradonačelnik ?

”Predsjednik u ostavci ” svu pažnju skreće sa ovih problema na sebe, izjavljuje kako smo mu trebali veću sliku zalijepiti. ” Predsjednik u ostavci ” ne zaslužuje ni ime da mu se spomene, a kamoli šta više. Narcisoidni poremećaj nek liječi u Kikačima, znak pažnje nek traži u svojoj firmi, a odavdje nek odjebe i ” upravu ” povede.
I da ga citiramo za kraj, samim time što je predsjednik jednog kluba kao što je Sloboda :

”Bolje si se udao, nego što si se nadao. ”