Home Bh. fudbal Pogledajte kako je Musemić pred kamerama zaplakao zbog otkaza u FK Sarajevo!...

Pogledajte kako je Musemić pred kamerama zaplakao zbog otkaza u FK Sarajevo! (VIDEO)

0
SHARE

FK Sarajevo objavio je sinoć da Husref Musemić više nije trener ovog tima.

Ovaj potez iznenadio je navijače bordo kluba, ali i Musemića koji to nije očekivao. Musemić je sinoć u razgovoru za SportSport.na izjavio da je malo glupo ispalo što je dobio otkaz jedno kolo prije zimske pauze.

Dan nakon otkaza na klupi Sarajeva ovaj iskusni bh. stručnjak govorio je za Hayat TV i nije mogao sakriti svoje emocije.

“Ne mogu mi uzeti statistiku, ne mogu mi oduzeti sve što sam uradio u Sarajevu, ne mogu mi oduzeti ni titule, ni osvojeni Kup… To je nešto što je historija. Sve ostalo bude i prođe. Ovo je nešto što se meni dešava treći-četvrti put i navikao sam da me smjenjuju kada sam bio prvi ili eventualno drugi. Teško je bilo šta pametno reći sada, ne želim se s nekim raspravljati sada. U najmanju ruku ovo nije korektno”, rekao je Musemić i osvrnuo se na eventualni povratak u klubu u budućnosti.

“Pa, nikad čovjek ne treba u životu reći neću ja to. To se nikad ne zna. Potrudiću se da se malo više posvetim sebi i svom zdravlju”, dodao je sada već bivši trener Sarajeva u razgovoru za Hayat TV, a onda je zaplakao.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of