Home Top Vijesti Pogledajte jedan od najluđih golova u FIFA-i 19! (VIDEO)

Pogledajte jedan od najluđih golova u FIFA-i 19! (VIDEO)

0
SHARE

Tokom godina nagledali smo se zaista nevjerovatnih pogodaka u serijalima FIFA i PES. Od golova glavom s centra pa do nevjerovatnih propusta golmana i bugova kada lopta jednostavno prođe kroz igrača ili u gol uđe s vanjske strane mreže. Ni u FIFA-i 19, posljednjom nastavku popularnog serijala, takvi golovi nisu izostali, ali ovo je jedan od najluđih koje smo vidjeli u toj igri.

Video je na Redditu objavio korisnik Kiltedd, koji se pokušavao odbraniti od protivničkog napada. Iako se ne može reći da izvrsno igra u odbrani, način na koji je primio pogodak je u najmanju ruku smiješan. Nakon što je protivnik pogriješio, a ovaj mu uzeo loptu, umjesto da je ispuca on je napad želio započeti iz odbrane. Predaje loptu protivniku i tada slijedi apsolutni šou, prenosi Index.hr.

Drugi korisnici Reddita objasnili su nesretniku da se loše branio i trebao je primiti gol i ranije. Umjesto da ispuca loptu na krilo, on je dodaje defanzivcu pod pritiskom, a zatim njegov igrač smeta golmanu pri ispucavanju zbog čega na kraju prima gol.

Should I even be surprised at this point? from r/FIFA

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of