Home Aktuelno Nekada “ružno pače”, danas seks bombona: Nevjerovatna transformacija najljepše voditeljice Serije A!

Nekada “ružno pače”, danas seks bombona: Nevjerovatna transformacija najljepše voditeljice Serije A!

0
SHARE

Seksipilna voditeljica Dileta Leota posljednjih godina je u centru pažnje Italije, ali i svijeta, jer svojom ljepotom i šarmom osvaja kako fudbalere, tako i navijače koji su totalno poludili za njom. Ipak, ne tako davno, njena karijera, baš kao i njen izgled, potpuno se bili drugačiji od onoga što danas može da se vidi.

Tako je Dileta prošla put od djevojčice koja žudi za slavom, vrijedno radi vremensku prognozu, skandala, kada su njene golišave fotke “procurile” u javnost do vrtoglavog uspona poslije kojeg vodi Seriju A, razgovara sa najpoznatijim fudbalerima današnjice, dodjeljuje nagradu Ronaldu, a od 4. do 8. februara vodit će i prestižni San Remo.

Ova “ikona” ljepote i seksipila ne prestaje da časti svoje pratioce izazovnim fotografijama koje iz dana u dan pogleda više miliona ljudi. Zanimljivo, sa vremena na vrijeme trpi kritike da je “plastična”, neprirodna i da je potpuno promijenila izgled. Ona to konstantno poriče, pa je i njen brat hirurg potvrdio da je imala samo jedan manji zahvat koji nije bitno uticao na njen izgled.

Ipak, stvari djeluju dosta drugačije, a u nastavku možete pogledati kako je nekada izgledela, i kako danas izgleda voditeljica.

0

LEAVE A REPLY