Home Aktuelno Milan Kalinić mora u zatvor: Čeka ga 60 dana zbog prebijanja na...

Milan Kalinić mora u zatvor: Čeka ga 60 dana zbog prebijanja na meču!? (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

0
SHARE


Skandal prije početka vječitog košarkaškog derbija mogao bi da dobije epilog na sudu! Milana Kalinića čeka 30 do 60 dana robije zbog brutalnog prebijanja jednog čovjeka i to na parketu dvorane Pionir!

Jezive i nedopustive scene za ulicu, a ne mjesto na kome se odvija sportski događaj… Čovjek sa kojim se Kalinić potukao je Dalibor Krković, nekadašnji funkcioner Crvene zvezde i privrednik i lokalni političar iz Kule. Kako saznaje Kurir, do sukoba je došlo zbog mjesta za sjedenje pored terena. Krković je sjedio u stolici koja je bila namijenjena Kaliniću, zbog čega je došlo do rasprave između njih dvojice.

Potom se uključio je i Marko Pavlović, direktor marketinga Zvezde. Došlo je do psovki, koje su kulminirale tučom! Prvo je Krković uradio Pavlovića, a onda je Kalinić izgubio kompas i krenuo da brutalno tuče Krkovića. Prava je sreća da su tu našao Dragan Šutanovac, koji je odvukao Kalinića i time spriječio još krvaviji sukob. Krković je krvave glave napustio dvoranu, dok je poznati glumac ostao da navija i prati meč do kraja?!

– Bravo, gospodo! Kakav ste primjer dali omladini, klincima koji su bili tu pored njih (mladi košarkaši Zvezde), a zaduženi su za brisanje parketa. Kakvi maniri. Tačno vam je i mjesto u prvom redu. Doduše, ne Pionira, nego zatvora – jedan je od komentara na društvenim mrežama vezano za ovaj incident.

Ako se bude primjenjivalo samo ono što piše u zakonu Republike Srbije, akteri ovog sramnog događaja završit će iza rešetaka.

U članu 23. Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim objektima piše:

– Kaznom zatvora od trideset do šezdeset dana i novčanom kaznom od 50.000 do 150.000 dinara kaznit će se za prekršaj fizičko lice ako:

1. a) fizički napada učesnike na sportskoj priredbi ili učestvuje u fizičkom obračunu na sportskoj priredbi.

Dakle, sve je jasno. Dodat ćemo, ovakvim ljudima nije mjesto u dvoranama i na stadionima. Tako bi i sankcija sa te strane trebalo da postoji.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of