Home Tenis Marš na Drini i Vidovdan u Đokovićevoj izvedbi uzburkale strasti! (VIDEO)

Marš na Drini i Vidovdan u Đokovićevoj izvedbi uzburkale strasti! (VIDEO)

0
SHARE

Teniseri Srbije pobjednici su preliminarnog izdanja ATP Cupa koje se protekle sedmice igralo u Australiji.


Kompletan stručni štab Srbije u svlačionici je do duboko u noć proslavljao ovaj uspjeh, a neizostavne su bile i neke pjesme koje nemaju pretjerane veze sa sportom.
Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, mogao se vidjeti Novak Đoković u društvu svojih kolega iz reprezentacije kako zajedničkim glasom pjevaju nacionalističke pjesme kao što su “Marš na Drinu” i “Vidovdan”.

Na ove “numere” nije ostao imun ambasador Kosova u Bugarskoj Edon Cana, koji je kritikovao drugog reketa svijeta preko društvenih mreža.

“Nakon vojnog marša, nastavili su Kosovom. Možeš biti ATP pobjednik, ali ostaješ primitivac, zaostao i običan balkanski nacionalista i šovinista. Nije slučajno što je Novak Ðoković najmanje voljen teniski šampion u historiji”, napisao je Cana na svom Twitter nalogu.

Vrlo brzo je uslijedio odgovor iz Novakovog tabora, tačnije od teniserovog oca Srđana, koji nije demantovao navode da je nacionalista, čak naprotiv.

“To nije ništa ružno, mi volimo svoj narod i svoju zemlju. Ali ne mrzimo tuđi narod i tuđu zemlju. Vi ste ušli u našu zemlju i da znate da je to naša sveta zemlja, kao što je za Јevreje Јerusalem. Prema tome, mi ćemo uvijek biti uz naše Kosovo i naš narod dole i nemojte da mislite da će se tu nešto promijeniti za 10, 20, 100 ili hiljadu godina. Uvijek će Kosovo biti srce Srbije”, izjavio Srđan Đoković.

LEAVE A REPLY