Home Fight club Htio oteti ženu, ušao za njom u karate klub: Izašao na nosilima!

Htio oteti ženu, ušao za njom u karate klub: Izašao na nosilima!

0
SHARE


Pomozite mi, želi me oteti!, vikala je prestravljena žena koja je ušla u karate klub u američkom gradu Charlotteu u Sjevernoj Karolini.

Muškarac koji ju je naganjao ulicom ušao je za njom u karate klub. U to vrijeme trening je vodio sensei i karate majstor Randall Ephraim.

– Kako vam mogu pomoći – pokušao je mirno riješiti situaciju Randall, koji je pred nasilnika stao u kimonu, s crnim pojasem oko struka.

No nije to obeshrabrilo nasilnika, koji je bio agresivan i pokušao je doći do drugog dijela dvorane gdje je bila žena koju je natjeravao.

– U prvi tren smo pomislili da se čovjek raspituje za satove karatea. Pitao sam ga kako mu mogu pomoći, odgovorio mi je da je došao po ženu koja je netom prije ušla u karate studio. Pokušao je doći do nje, naguravao je sve, bio je baš jako agresivan i neugodan. Imao je sigurno oko 90 kilograma, bio je snažan – ispričao je Randall.

Karate je borilačka vještina koja se koristi za samoobranu. Nasilnik je to naučio na teži način. Ušao je na dvije noge, ali nije tako izašao.

– Ne poznajem tog čovjeka, želi me oteti, pomozite mi, molim vas! – ponovila je žena. I od tog trenutka prestao je razgovor između Randalla Ephraima i nasilnika i počela je lekcija koju će nasilnik zapamtiti za cijeli život.

– Morao sam se braniti jer nije htio odustati. Izbacio sam ga iz dvorane, ali ponovno me pokušao napasti. Riješio sam to na odgovarajući način. Bio je jako snažan, mislim da je bio pod utjecajem neke droge – rekao je karate instruktor.

Ispostavilo se da je otmičar August Williams, stari poznanik policije, koji ima dosje zbog droge i napada, prenosi 24sata.hr.

Policija je brzo došla pred karate studio, ali zatekla je nasilnika u teškom stanju, s modricama i podljevima po cijelom tijelu. Nije mogao ni stajati.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of