Home Ostali sportovi Fudbaler i blogerka stavili tačku na brak nakon 8 godina! Razlog rastanka...

Fudbaler i blogerka stavili tačku na brak nakon 8 godina! Razlog rastanka je nevjerovatan! (FOTO)

0
SHARE


Glumica i blogerka Eva Amuri Martino objavila je na društvenim mrežama da se razvodi od bivšeg fudbalera Kajla Martina, iako je njihovo treće dijete na putu!

“Naša porodica kreće drugim putem. Nakon dugog razmišljanja i truda oko našeg odnosa, donijeli smo tešku odluku da se razdvojimo i više ne budemo par. Predani smo i sretni što ćemo odgajati troje naše predivne djece kao bliski prijatelji, i imamo veliko međusobno poštovanje. Toliko smo zahvalni na svim darovima koje nam je decenija provedena zajedno donijela”, poručila je Eva putem društvenih mreža i pratioce ostavila u potpunoj nevjerici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Our family is starting down a new path. After a lot of thoughtful consideration, and work on our relationship, we have made the difficult decision to lovingly part ways as a couple. We are committed to, and excited about, raising our three beautiful children as close friends and deep partners, and we have the utmost respect for one another. We feel so grateful for the wonderful gifts we have created and received throughout our decade together. We have realized over time that the best path to happiness for us as a family is in this different direction, and we look forward to forging ahead in to a new beautiful relationship. We appreciate your support and understanding as we navigate this new transition for our family. All the love, Eva & Kyle

Objavu dijeli HAPPILY EVA AFTER (@thehappilyeva)

Eva i Kajl stavili su tačku na osam godina dug brak, u kome su dobili sina i kćerku, a Eva je trenutno trudna treći put i uskoro bi na svijet trebalo da donese još jednog dječaka.

Eva i Kajl vezu su otpočeli prije deset godina, a vjenčali su se 2011.

Eva je od samog početka na svom blogu pričala o problemima sa kojima se susreće u bračnom životu, ali niko nije ni slutio da će se ova ljubavna priča okončati rastankom, prenosi Kurir.rs.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

All set for Pumpkin Palooza, party of Four! ???☠️????

Objavu dijeli HAPPILY EVA AFTER (@thehappilyeva)

Ipak njeverovatan razlog i nepremostiva prepreka je bila ta što je Eva više vremena posvećivala djeci, dok se Kajl i nije trudio puno oko njih.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of