Home Ino fudbal FUDBAL JE RADOST! Reakcija 19-omjesečnog mališana je razlog zašto volimo sport!

FUDBAL JE RADOST! Reakcija 19-omjesečnog mališana je razlog zašto volimo sport!

0
SHARE


Postoje ljudi kojima je fudbal u krvi, koji odrastaju uz male ekrane i na stadionima posmatrajući klub koji vole. Najčešće od malih nogu mnogi zavole klub za koji navijaju njihovi roditelji, ali ovakva proslava još uvijek nije viđena – jer je izveo 19-mjesečni mališan.

Sjedio je na svojoj žutoj stoličici i u pidžami posmatrao duel njegovog Rendžersa protiv najljućeg rivala Seltika. Gledao je utakmicu kao omađijan, nije treptao, nije mrdao… A onda, Rendžers postiže pogodak i tako nastaje snimak koji će istopiti svačije srce.

Po ugledu na svog idola u plavom dresu, mališan kreće da trči po sobi. Još nesiguran na nogama, ali je ipak podigao ruke. Najprije jednu, pa i drugu i slavio pogodak. Trčao je u krug i beskrajno se zabavljao, kao uostalom i njegovi roditelji i napravili snimak koji će svaki navijač “policajaca” za zadovoljstvom puštati svojoj djeci.

Fudbal odavno ne zna za granice, a očigledno je da su i godine “prevaziđena” stvar. Očigledno su potrebni samo mjeseci da se zavoli “bubamara” i klub, ovaj mališan je dokazao upravo to.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of