Home Tenis Evo koja je atraktivna pjevačica nova ljubav Damira Džumhura! (FOTO)

Evo koja je atraktivna pjevačica nova ljubav Damira Džumhura! (FOTO)

0
SHARE

U Beogradu se sve češće mogu čuti priče o novoj ljubavi bh. sportiste i pjevačice koji su, zbog nastavka karijere, odlučili svoj rodni grad Sarajevo zamjeniti srbijanskom prijestolnicom. U pitanju su, naš najuspješniji teniser Damir Džumhur i atraktivna bh. pjevačice Rialde Karahasanović.

Njih dvoje su u nekoliko navrata bili na ručku i u noćnom provodu, tako da su sve češće priče da su se počeli i zabavljati.

Damir je, kako saznajemo, Rialdi pisao duži vremenski period, pa je ona poslije nekoliko mjeseci pristala da se vidi sa njim, a onda su nastavili svoja druženja koja su posljednjih mjeseci intenzivna do te mjere da se viđaju svaki dan kad su u Srbiji.

Ni Rialda, a ni Damir nisu odgovorili na naše pozive, tako da njihovu potvrdu još uvijek nemamo, mada će svoju ljubav vjerovatno i kriti, budući da su se oboje opekli i da nemaju baš lijepo iskustvo sa vezama za koje je javnost znala.

Podsjetimo, Rialda iza sebe ima propali brak sa Alijom Lokvančićem, a Damir Džumhur vezu sa Dejanom Živković koja se završila javnim optužbama srbijanske manekenke da se dopisivao sa drugim djevojkama dok je bio sa njom u vezi.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of