Home Ino fudbal Dva različita kluba u razmaku od 15 minuta objavili da su doveli...

Dva različita kluba u razmaku od 15 minuta objavili da su doveli istog igrača! (FOTO)

0
SHARE
Rafidine ABDULLAH - 30.09.2012 - Valenciennes / Marseille - 7e journee de Ligue 1 - Photo: Dave Winter / Icon Sport.

Ovaj 25-godišnji veznjak je godinu dana bio bez kluba nakon što je u januaru 2019. godine napustio belgijski Beveren. Abdullah je ponikao u Marseilleu, a pored ovog kluba igrao je još za Lorient i Cadiz.

No, nakon godinu dana konačno je pronašao novi angažman i to na nevjerovatan način. Naime, u svega nekoliko minuta razmaka čak dva kluba su objavila na zvaničnim stranicama da su doveli Abdullaha u svoje redove.

To je prvo uradio švicarsi Stade-Lausanne koji je svojim fanovima poručio da je Rafidine Abdullah novi igrač ovog kluba, te da je potpisao ugovor do ljeta 2021. godine.

No, samo nekoliko minuta kasnije oglasio se i španski Hercules koji je također objavio da je Abdullah potpisao za njihov klub. Na fotografiji se vidi Abdullah u dresu Herculesa, a istina je da je bio na probi u ovom timu.

Međutim, ovaj 25-godišnjak će ipak zaigrati za Stade-Lausanne jer je s ovim klubom potpisao ugovor. Također, švicarski tim je objavio fotografiju s potpisa ugovora, ali nikome nije jasno zbog čega je i Hercules imao sličnu objavu.

LEAVE A REPLY