Home Aktuelno Direktan prijenos: Svi sportski događaji na jednom mjestu! (LIVESTREAM)

Direktan prijenos: Svi sportski događaji na jednom mjestu! (LIVESTREAM)

0
SHARE


Na ovoj stranici gledajte sportska dešavanja preko interneta: fudbal, tenis, košarka, rukomet, hokej… Imate mogućnost da birate između više različitih sajtova/servisa na kojima se nalaze utakmice i prenosi, sve što treba je da klikom na kartice dobijete odgovarajuće liste, izaberete sport i klikom na utakmicu možete pratiti prenos uživo. Ovu uslugu ne pruža sajt Sportprimus te tako nismo odgovorni za rad i funkcionisanje ovih prenosa, niti se koriste naši serveri za streamovanje kanala.

Nudimo vam sasvim besplatan dio za gledanje uživo sportskih prenosa, gdje ste u prilici da pratite najraznovrsnije sportove i takmičenja. Od onih najpopularnijih tu su Liga prvaka, Liga Evrope, Premiership, italijanska Serie A, španska Primere, kao i Bundesliga… Arena Sport koja prati Super ligu Srbiju, Hrvatsku nogometnu ligu i Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Isto tako, možete se kretati kroz sportove i gledati prenose uživo raznih sportskih takmičenja iz košarke (Euroliga, Eurocup, NBA), za ljubitelje hokeja na ledu tu je NHL, kao i razne evropske hokejaške lige.

Velika pokrivenost je i teniskih mečeva, te tako “bijeli sport” možete pratiti od onih manjih turnira pa sve do Grand Slam turnira.

Direktne prijenose možete gledati ovdje >>> Livestream

LEAVE A REPLY