Home Ino fudbal Da li je ovo dokaz da je Cristianu smještena “igra”!?

Da li je ovo dokaz da je Cristianu smještena “igra”!?

0
SHARE


Advokat Cristiana Ronalda rekao je danas da su tvrdnje da je taj fudbaler silovao jednu ženu “potpuna izmišljotina” i da je njihov susret organizovan uz zajednički dogovor.

U pitanju je model Kathryn Mayorga, Portugalac ne negira da je bilo seksualnog odnosa, ali uz obostrani pristanak.

Ono što bi mogao da bude problem jeste da je Ronaldo platio 375 hiljada dolara kako bi ona šutila o tome, što može direktno da implicira da je do silovanja ipak došlo. Međutim, u pitanju je građanska tužba, pa mnogi vjeruju da je ovo samo način da se izvuče još veći novac jer je to u takvoj vrsti tužbe moguće.

Policija u Las Vegasu je demantovala informaciju da su dokazi o uplati izgubljeni, oni su tu i maltene je sve spremno za saslušanje jednog od najpoznatijih sportiste današnjice.

Advokat je izdao danas saopštenje u kome nije negirao da su Ronaldo i Mayorga 2010. godine postigli sporazum o tome da ona neće iznijeti informacije u javnost.

U saopštenju se navodi da su dokumenta koja su objavljena u medijima o susretu Ronalda i Mayorge 2009. godine u penthausu u jednom hotelu u Las Vegasu bili promijenjeni, prije nego što su “neodgovorno objavljeni”.

Mayorga je 27. septembra pred sudom u Nevadi podnijela tužbu kojom pokušava da poništi prethodni dogovor iz 2010. godine, kada je prihvatila 375.000 dolara.

Policija iz Las Vegasa je ponovo otvorila istragu o seksualnom napadu tokom susreta Ronalda i Mayorge, prenose Sportske.net.

To nije jedino što bi moglo da zabrine Cristiana…

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of