Home Aktuelno Brazilka otkrila: Nisam se ja jedina seksala! (FOTO)

Brazilka otkrila: Nisam se ja jedina seksala! (FOTO)

0
SHARE

O lijepoj brazilskoj skakačici u vodu Ingrid Oliveri (Oliveira) pisali su svi svjetski mediji uljeto 2016. godine u jeku Olimpijskih igara u Riju. Međutim, atraktivna Ingrid nije bila glavna tema zbog svojih rezultata, već zbog toga što je imala spolne odnose u olimpijskom selu. Ingrid zbog toga pati i danas.

– Cijeli svijet me maltretirao. Stvorila se priča koja je ponavljana i ponavljana. Samo zato što sam žena koja je, eto, to radila u sobi s muškarcem – rekla je brazilska skakačica.

Pisalo se da je Ingrid protjerana iz ekipe nakon burne noći s kajakašem Pedrom Pedra Gonsalvešom (Goncalves), a njena tadašnja cimerica i partnerica Đovana Pedrosa (Giovanna Pedrosa) navodno je cijelu noć zbog Ingrdina žestokog seksa provela ispred vrata.

Oliveru su tog ljeta razapeli i stavili je na stup srama, a onda je dvije godine nakon incidenta otkrila što se sve događalo u olimpijskom selu. Brazilka danas tvrdi da ništa od onoga što se pisalo nije dogodilo, osim toga da je spavala s kajakašem.

– Ispričat ću vam istinu. Odvela sam Pedra u sobu, ali to nije bilo noć prije takmičenja i nisam nikoga izbacila iz sobe zbog toga i nisu me izbacili s Igara. Nas dvoje smo u jednom trenutku htjeli nešto više, kao i mnogi drugi – ispričala je Ingrid za brazilski “UOL Sports”.
Ona je onda prozvala čak i Useina Bolta (Usain) da je radio isto.

– Bolt je u sobu odveo djevojku koja nije imala akreditaciju, ljudi su otvarali Tinder profile da bi flertovali. Ali samo je moj slučaj procurio. Nisu nas izbacili jer smo imali besprijekornu historiju. Kad su mi rekli da će sve izaći u medije, plakala sam danima. Znam da sam pogriješila i toga sam svjesna. No, nisam zaslužila da se tako ponašaju prema meni. Cijela priča je bila iskrivljena – rekla je Olivera.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

?

Objavu dijeli ➝ Ingriԃ Oliʋeiɾα (@ingrid.oliveira96)

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of