Home Reprezentacija Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić govorio o interesu Reala!

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić govorio o interesu Reala!

0
SHARE

Bosanskohercegovački reprezentativac i član Juventusa, Miralem Pjanić, govorio je o najnovijoj nagradi pošto je ponovo uvršten među najboljih 11 igrača u protekloj sezoni Serije A.

Pjanić je po treći put izabran u najbolju postavu Serije A, te je zadovoljan, ali se nada i još većim dostignućima, što je istakao u emisiji ‘Jutro za sve’ BHT-a.

“Treći put sam u najboljih 11 u Italiji, i to je veliko zadovoljstvo. U takvom prvenstvu nije lako biti među najboljim, a moram se zahvaliti svima koji su glasali – trenerima, igračima…Nadam se da ću biti još bolji i da ću osvojiti još većih priznanja, nadam se da ćemo osvojiti Ligu prvaka, biti najbolji u Evropi”, ističe Pjanić i dodaje:

“San je osvojiti Ligu prvaka, pa ćemo pričati kako je biti u toj poziciji. Meni je cilj biti među najboljima, a to znači osvojiti Ligu prvaka”.

Bh. fudbaler se dotakao i interesa Real Madrida, te je otklonio sve dileme:

“Oko Reala nema nikakve istine, u Juventusu sam vrlo sretan, sa svojom porodicom. Lijepo mi je gdje sam i nema razloga da negdje prelazim”, govori Pjanić i komentariše grupu koju je Bih izvukla u kvalifikacijama za Euro 2020.

“Sigurno je da je Italija favorit u našoj grupi, uprkos problemima. Bila je drama jer nisu otišli na Svjetsko prvenstvo, loše stvari su se dogodile, i sada sa novim selektorom će imati solidnu reprezentaciju i biti favorit. Mi ćemo se sa ostalim reprezentacijama boriti za drugo mjesto. Moramo biti svjesni da je imperativ prolaz na Euro”.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of