Home Aktuelno BARCINI REDARI PALICAMA SMIRIVALI ENGLEZE: Navijači Tottenhama dobili batine u Španiji!

BARCINI REDARI PALICAMA SMIRIVALI ENGLEZE: Navijači Tottenhama dobili batine u Španiji!

0
SHARE


Fudbaleri Barcelone i Tottenhama odigrali su posljednje mečeve grupne faze Lige prvaka, a ono što je prethodilo ovom susretu jeste incident u kojem su redari španskom tima “smirivali” Engleze palicama.

Društvene mreže preplavljene su snimcima u kojima se vidi kako redari sa maskama na licu i palicama u ruci udaraju navijače koji pokušavaju da uđu na tribinu, a navijač po imenu Alex pozvao je Tottenham da ih obavijesti o svemu što se dešavalo.

– Morao sam da se obratim svima povodom dešavanja na meču sa Barcelonom. Bilo je to apsolutno odvratno i neprihvatljivo ponašanje od strane redara Barcelone koji su nas tukli palicama bez ikakvog razloga. Molim zvaničnike Tottenhama da pošalju ovo UEFA-i. Nismo sjedili na sjedištima koja su nam bila na ulaznicama, ali smo svi imali mjesta i nismo željeli nikakve nevolje. Očigledno je da su oni željeli probleme – poručio je navijač Tottenhama.

U engleskom premijerligašu su razočarani zbog tretmana koji su njihovi navijači imali na Nou Campu pa su čelnici kluba najavili da će od nadležnih organa potražiti obeštećenje.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of