Home Aktuelno (VIDEO) RONDA ROUSEY POSLIJE NOKAUTA U 48. SEKUNDI: Razmislit ću o nastavku...

(VIDEO) RONDA ROUSEY POSLIJE NOKAUTA U 48. SEKUNDI: Razmislit ću o nastavku karijere!

0
SHARE

Jedna od najvećih zvijezda mješovitih borilačkih veština (MMA), Amerikanka Ronda Rousey rekla je da će razmisliti da li će nastaviti karijeru u UFC-u.

Rousey je u petak u Las Vegasu izgubila od Amande Nunes iz Brazila poslije samo 48 sekundi, poslije čega su mediji spekulisali da će joj to biti posljednji meč u profesionalnoj karijeri.

Ona se u petak borila prvi put poslije više od godinu dana, otkako je poražena od Holy Hollm. To je bilo veliko iznenađenje, pošto je Rousey bila aktuelna, neporažena šampionka bantam kategorije.

“Zahvalna sam svim navijačima što su bili uz mene ne samo u najuspješnijim trenucima već i u najtežim. Riječi ne mogu da opišu koliko mi vaša podrška i ljubav znače. Povratak ne samo borbama već i pobjedama je bio moj cilj tokom cijele prošle godine. Međutim, čak i kada se pripremaš i daš sve od sebe i kada nešto jako želiš, ne ispadne kao što si planirao”, navela je Rousey u saopštenju.

“Ponosna sam koliko je napredovala ženska divizija u UFC i pohvaljujem sve žene koje su to učinile mogućim, uključujući i Amandu. Uzet ću malo vremena da razmislim o budućnosti. Hvala vam što vjerujete u mene i što me razumijete”, dodala je 29-godišnja Rousey.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

  Subscribe  
Notify of