Home Ostali sportovi Trudna majka je skočila u bazen da spasi djevojčicu (2), ali bilo...

Trudna majka je skočila u bazen da spasi djevojčicu (2), ali bilo je prekasno! Detalji jezive tragedije u kojoj je kćerka slavnog skijaša izgubila život!

0
SHARE


Nekadašnji slavni američki skijaš Bode Miller doživio je veliku porodičnu tragediju kada se njegova dvogodišnja kćerka Emeline Grier Miller utopila u bazenu, a sada su se pojavili i detalje ove jezive scene.

Malena Emeline upala je u bazen u dvorištu, a kad je izvučena iz vode bilo je prekasno jer oživljavanje nije uspjelo.

Djevojčica je s majkom Morgan Beck otišla na zabavu kod prijatelja, a nakon što je nekoliko minuta nije vidjela krenula je tražiti Emeline.

Neuspješan pokušaj reanimacije

Čim je vidjela da je u bazenu, iako je trudna, odmah je skočila i izvadila djevojčicu iz vode, a potom je nekoliko ljudi pokušalo da joj pomogne.

U pozivu hitnoj pomoći čuli su se pokušaji reanimacije, jedna osoba je rekla kako je dijete bilo pod vodom “nekoliko minuta”, dok neki tvrde i da su osjetili i slab puls.

“Diši, djevojčice! Dovedite je**nu hitnu ovdje”, odzvanjalo je, a ubrzo je i sama majka počela s davanjem vještačkog disanja maloj djevojčici, koja cijelim putem do bolnice nije, kako su rekli zvaničnici, imala puls.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of