Home Ino fudbal Trenutak koji je do suza nasmijao Ronalda i Kaku, ali ne i...

Trenutak koji je do suza nasmijao Ronalda i Kaku, ali ne i Cristianovu djevojku! (VIDEO)

0
SHARE


Cristiano Ronaldo proglašen je po peti put u karijeri najboljim nogometašem svijeta u izboru uglednog francuskog magazina France Football. Portugalac je na svečanosti u Parizu, tačnije u Eiffelovom tornju, primio petu Zlatnu loptu i po toj se brojci izjednačio sa svojim najvećim individualnim rivalom – Lionelem Messijem.

U razgovoru za magazin koji mu je dodijelio trofej Ronaldo je jasno dao do znanja.

“Ja sam najbolji nogometaš u historiji”.

Govorio je o mnogim stvarima u podužem intervjuu, a možda i najzanimljiviji dio je onaj o svojoj budućnosti.

“Da idem u PSG? Ma kakvi. Ja sam sretan u Madridu. Želim ostati u Realu ako je moguće do kraja svoje karijere. To je klub u kojem je želim završiti”.

Ronalda se u posljednjih godinu, dvije dosta povezivalo s odlaskom iz Reala i prelaskom u PSG, pa čak i povratkom u Manchester United. No ovom je izjavom ubio svaku nadu da bi se to moglo dogoditi, osim ako naravno ne dođe do velikog obrata.

Na samoj dodjeli nagrade s Ronaldom je bila cijela njegova porodica, osim naravno troje nedavno rođene djece. Na pitanje voditelja programa Davida Ginole “šta želiš za Božić?” Ronaldo je ispalio i nasmijao okupljene uzvanike:

“Još jedno dijete! Šalim se”.

Ginola je odmah pogledao njegovu djevojku Georginu Rodriguez, koja je negativno okretala glavu.

“Ona se ne slaže s tim”, konstatirao je Ginola.

Zaključak Portugalca bio je taj da želi sedam Zlatnih lopti i sedmero djece. Sudeći prema izrazu lica njegove djevojke, ovaj drugi dio teško da bi se mogao dogoditi, prenosi Gol.dnevnik.hr.

Podsjetimo, samo u 2017. godini Ronaldo je postao otac blizancima i nedavno djevojčici koju je rodila njegova djevojka. Blizance je na svijet donijela surogat majka.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of