Home Fight club TEŠKI FOLIRANTI! McGregor i Mayweather putuju istim avionom, druže se, a onda...

TEŠKI FOLIRANTI! McGregor i Mayweather putuju istim avionom, druže se, a onda “kidišu” jedan na drugog! (FOTO)

0
SHARE


Sve je laž, samo pusta laž…

Kaže pjesma, a laž je izgleda i naizgled zapaljivo rivalstvo UFC šampiona Conora McGregora i bokserskog asa Floyda Mayweatrhera čiji meč 26. avgusta izaziva ogromnu pažnju svjetske javnosti.

Dvojica tabadžija prethodnih dana su se prvi put suočila u sklopu promocije njihove borbe koja će se dogoditi u Las Vegasu, i bila je to predstava koja je zapalila navijače oba borca.

Uz vatromet i holivudsko blještavilo Irac se unosio Mayweatheru u lice, ovaj mu uzvraćao. Sve je ličilo na dobro režiran film sa krajnjim ciljem – “paljenje” mase pred spektakl.

Prvo su se susreli u Los Anđelesu, potom u Torontu, onda i u Njujorku, tri dana zaredom, i svako večer isti scenario: mrki pogledi, verbalni okršaj, a sutradan “jovo nanovo”.

Naredna destinacija je Engleska gdje su McGregor i Mayweather doputovali – zajedno?!

Sudeći prema fotografijama na kojima se vidi kako obojica izlaze iz istog aviona, potpuno ležerni i opušteni, nismo baš sigurni da između njih dvojice zaista postoji rivalstvo kakvo žele da prikažu.

Dobro, kao da to do sada nismo znali…

Sve je ovo, ipak, šoubiznis koji očigledno diktira i kako će se ponašati dvojica trenutno najpopularnijih boraca na svijetu. Vidjet ćemo da li će i u ringu biti režiranog ponašanja, prenosi Telegraf.

OVDJE pogledajte fotografije izlaska McGregora i Mayweathera iz aviona koji ih je iz SAD prevezao u Englesku.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of