Home Aktuelno Stajao je go, praktično mi je stavio penis na rame: Sportista otkrio...

Stajao je go, praktično mi je stavio penis na rame: Sportista otkrio kako je upoznao Federera!

0
SHARE


Dylan Alcott, osvajač zlatne paraolimpijske medalje, otkrio je kako je upoznao Rogera Federera.

Australijski sportista Diylan Alcott ušao je u historiju pošto je u dva različita sporta osvojio dva zlata na Paraolimpijskim igrama.

Alcott je na POI u Pekingu prije osam godina osvojio zlatnu medalju u košarci. On je na POI u Rio de Žaneiru u paru osvojio zlato u tenisu.

Dvadesetsedmogodišnji Australijanac otkrio je i kako je upoznao Rogera Federera.

“Prije četiri godine, dobio sam priliku da zaigram na svom prvom Australian Openu. Otišao sam u svlačionicu, stavio torbu u ormarić, uzeo reket…. A, on je samo stajao tu, kompletno go, praktično mi je stavio penis na rame – bio je to Roger Federer. Kaže on meni, ‘Ćao, Ja sam Roger’, a ja njemu ‘Ćao, ja sam Dylan’. Pomislio sam u tom trenutku – baš interesantan način da upoznate nekoga koga idolizujete”, otkrio je Dylan uz smijeh.

U duhu ove priče, novinar je odlučio da postavi još jedno pitanje koje Alcottu veoma često postavljaju, a ono glasi da li zbog svog invaliditeta može da ima seks.

“Da, mogu. Neću da vas lažem, bio sam preplašen zbog njega u jednom trenutku svog života, prije svega jer ljudi imaju pretpostavku da je teško imati emotivnu vezu ukoliko ste osoba sa invaliditetom. To mi slama srce jer smatram da svako zaslužuje i ima pravo na vezu, da se osjeća voljenom i poželjnom”, zaključio je Alcott ovaj zanimljiv intervju.

Dylan Alcott se rodio sa tumorom na kičmenoj moždini, a poslije operacije ostao je paraplegičar.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of