Home Bh. fudbal Široki Brijeg odbio ponudu Željezničara za svog najboljeg igrača!

Široki Brijeg odbio ponudu Željezničara za svog najboljeg igrača!

0
SHARE


Igrači Širokog Brijega su na cijeni. Dejan Čabraja već je otprije na meti nekoliko klubova, Stjepanu Lončaru je u posljednji čas propao transfer u Levski, a sad je, pak, vruća roba Luka Menalo.

Talentirani mladić, rođen 1996. godine, ove sezone svoju igru je podigao na dimenziju više. Sa sedam postignutih pogodaka i četiri asistencije je prva violina jesenje rapsodije Širokog Brijega, a među klubovima koji bi ga rado željeli vidjeti u svojim redovima je i sarajevski Željezničar.

Željezničar je na Pecaru poslao konkretnu ponudu, međutim ista je odbijena, što je za SportSport.ba potvrdio i sportski direktor Širokog Brijega Dalibor Šilić.

“Istina je, dobili smo ponudu Željezničara za Menala i poslali smo odgovor. Kakav? Odbili smo ponudu i zahvalili se na interesu”, kazao je Šilić ne želeći otkriti o kojem se tačno iznosu radi.

Za mladića kojem se pretkazuje velika karijera interesuje se nekoliko etabliranih klubova. Igrama u Širokom Brijegu na sebe skreće snopove svjetlosti i trenutno je vjerovatno najperspektivniji igrač u našoj zemlji.

Ugovor sa Širokim Brijegom mu, inače, važi do 2020. godine.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of