Home Bh. fudbal SENZACIJA NA POMOLU Vraća li se Amar Osim u Premijer ligu?

SENZACIJA NA POMOLU Vraća li se Amar Osim u Premijer ligu?

0
SHARE

Sloga iz Simin Hana plasirala se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a tim kojeg predvodi Azmir Husić ima namjeru da napravili velike stvari i u društvu najboljih timova u našoj zemlji.

Ekipa iz Simin Hana je već angažovala nekoliko provjerenih fudbalera. Očekuje se dolazak još nekoliko igrača, ali i novog trenera tima.

Prvi čovjek Sloge Azmir Husić se ne šali kada je u pitanju napad na sam vrh Premijer lige. On je danas obavio razgovore sa Amarom Osimom na kojem se raspravljalo o njegovom preuzimanju tima iz Simin Hana.

Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, Husić je Osimu predočio višegodišnju strategiju razvoja kluba, a koja je daleko najtrofejnijeg trenera u Bosni i Hercegovini oduševila.

Također, ponudio mu je konkretne uslove koje, kako saznajemo, nema niti jedan stručnjak u državi, a u narednim danima trebalo bi biti jasno da li će zainteresovane strane postići konačan dogovor.

Sigurno je da bi povratak Osima u bh. fudbal bio itekako od velikog značaja za sve i da bi njegov dolazak u Slogu pobudio još veće interesovanje za fudbal u našoj zemlji.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of