Home Aktuelno SAPUNICA PRI KRAJU McGregor potpisao, čeka se Mayweather: Svijet blizu meča vrijednog...

SAPUNICA PRI KRAJU McGregor potpisao, čeka se Mayweather: Svijet blizu meča vrijednog milijardu dolara!

0
SHARE


Za neke će to biti meč vijeka, za neke lakrdija! Ukoliko Floyd Mayweather pristane na uslove sapunica oko njegovog meča sa Conorom McGregorom će biti završena.

Conor McGregor, trenutno najpopularniji MMA borac današnjice potpisao je ugovor sa predsjednikom UFC Danom Whitom, pa je red na američkog boksera koji slovi za najplaćenijeg sportistu u historiji.

Mayweather se trenutno nalazi u Londonu.

“Od sada pa sve do kraja vikenda ne želim da me iko išta pita za McGregora. Pitajte me poslije toga. Tada me možete pitati o meču sa McGregorom i odgovorit ću vam. Dok ne završi meč Davisa, ne želim o tome”, rekao je nervozni Amerikanac.

Mediji spekulišu da će Mayweather zaraditi sumu od oko 300 miliona dolara, a čitav meč bi trebao da bude vrijedan oko milijardu dolara! Sam bokser je indirektno priznao da je pomenuta suma blizu istine.

“Vjerujem da sam jedan od najbolje plaćenih sportista u historiji, uz Tigera Woodsa, Michaela Jordana i LeBrona Jamesa. Svi su oni također zaradili gomilu para”, rekao je Mayweather koji je poznat i po olakom trošenju para.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of