Home Aktuelno Reprezentativac Njemačke odbio da uđe u igru, zamrzio ga cijeli stadion! (VIDEO)

Reprezentativac Njemačke odbio da uđe u igru, zamrzio ga cijeli stadion! (VIDEO)

0
SHARE

Amin Younes, fudbaler Ajaxa napravio je neviđeni skandal na utakmici svog tima, kada je na meču protiv Heerenveena pri vodstvu slavnog kluba sa Amsterdam arene odbio da uđe u igru, nakon što ga je trener pozvao da sa klupe izađe na teren.

On je samo prevrnuo očima i ostao zacementiran na klupi, a to je propisno iznerviralo sve u Ajaxu. Tako je aktuelni reprezentativac Njemačke, koji je dres nacionalnog tima nosio 5 puta, prebačen u mladi tim Ajaxa.

Ističe mu ugovor

Na kraju sezone mu ističe ugovor i odbio je da potpiše novi, dok je Napoli potvrdio da će on na ljeto doći u njihov klub kao slobodan igrač.

– Želio sam da nagradim Amina na svom posljednjem nastupu zbog vrijednog rada na treninzima, ali neposredno pred posljednji sudijski zvižduk on je smatrao da je nepotrebno da ulazi u igru – rekao je trener Ajaxa poslije meča, prenosi Telegraf.rs.

Ostaje da se vidi koliko će ovaj postupak uticati na Joachima Lowea i spisak reprezentativaca Njemačke za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, do koga je ostalo manje od 100 dana, a Younes je ozbiljan kandidat da se nađe među putnicima.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of