Home Ino fudbal Ovo je sve: Romin najluđi tweet u historiji! Kad glava padne na tastaturu…

Ovo je sve: Romin najluđi tweet u historiji! Kad glava padne na tastaturu…

0
SHARE


Roma je napravila nevjerovatni preokret protiv Barcelone. Rimljani su nadoknadili 1:4 iz prve utakmice u Barceloni, a Romin službeni Twitter profil eksplodirao je nakon što je sudija svirao kraj utakmice…

Roma je na Olimpicu odigrala jednu od najvećih utakmica u klupskoj historiji, izborivši prvo polufinale Lige prvaka nakon 34 godine i to protiv Barcelone nakon 4-1 poraza u prvoj utakmici na Nou Campu.

No rimski tragičari Manolas i De Rossi, koji su u prvoj utakmici zabili autogolove, pretvorili su se u junake i zajedno s Edinom Džekom, koji je zabio i izborio penal u uzvratu, odveli Romu do vrata raja.

Nepovezani znakovi

Roma je tek treća ekipa, nakon Deportiva i Barcelone, koja je u Ligi prvaka uspjela poraz od tri ili više golova u prvoj utakmici okrenuti u prolaz. Teško je bilo navijači Rome pratiti utakmicu, ništa manje teško nije bilo ni ljudima zaposlenima u rimskom klubu, prenosi 24sata.

Kad pogledate službeni Twitter račun Rome, sve će vam biti jasno. Prvo riječ ‘DAJE’, na rimskom dijalektu ‘Idemo’, a onda skup nepovezanih znakova s tastature.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of