Home Tenis Najzgodnija teniserka tokom meča nije mogla prestati buljiti u međunožje sakupljača loptica!

Najzgodnija teniserka tokom meča nije mogla prestati buljiti u međunožje sakupljača loptica!

0
SHARE


Nekad je Eugenie Bouchard bila peta teniserka svijeta, o njoj se govorilo kao o novoj velikoj nadi, ali ozljede i uživanje u životu na neko vrijeme su još bacile karijeru u drugi plan. Prema mnogima najzgodnija teniserka svijeta danas je 188. na svijetu, kaže da je napredovala u svim segmentima i vraća se prema vrhu.

Na Wimbledonu je morala proći kvalifikacije za glavni turnir, a u 1. kolu pobijedila je domaću teniserku s pozivnicom Gabriellu Taylor 6-0, 4-6, 6-3 i tako prvi put nanizala četiri pobjede nakon više od dvije godine.

“Jedan od sakupljača lopti na mojem terenu imao je otkopčan šlic. Svaki put kad bi je davao loptice za servis, nisam mogla ne buljiti”, napisala je Genie na Twitteru i nasmijala fanove.

“Cijelo vrijeme sam se pitala trebam li mu reći. Mislite li da sam trebala?”, upitala je svoje pratitelje.

Bouchard je jedna od zanimljivijih sportašica za praćenje na Twitteru jer nikad ne znaš kamo jedna poruka može odvesti. Tako je lani tokom Super Bowla najavila pobjedu Atlanta Falconsa, a jedan ju je obožavatelj ponudio okladu da izađe s njim ako New England Patriotsi preokrenu. Nakon što su zaista preokrenuli, Genie je održala riječ i izašla s njim.

I dan danas se druže, ali teniserka ipak ne želi otkriti jesu li njih dvoje u vezi ili ga je zaključala u frend-zonu.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of