Home Bh. fudbal Miroslav Stevanović donio odluku o produženju ugovora sa Željezničarom!

Miroslav Stevanović donio odluku o produženju ugovora sa Željezničarom!

0
SHARE


Kada su prije nekoliko mjeseci počeli pregovore s Miroslavom Stevanovićem i njegovim menadžerom Menafom Kodrom, u Željezničaru su vjerovali da će se brzo dogovoriti sa 26-godišnjim fudbalerom o produženju ugovora, koji mu istječe na
kraju ove sezone.

Ipak, to se nije dogodilo, a kako stvari stoje, možda se neće ni dogoditi.

Kako saznaje “Dnevni Avaz”, potraživanja Stevanovića za novi ugovor su mnogo veća od onih koje klub nudi, a igrač traži i pozamašnu sumu novca “na ruke”.

U Željezničaru se nadaju da će Stevanović ipak pristati na uvjete koje mu nude jer, ukoliko se to ne dogodi, trener Slavko Petrović naći će se u nezavidnoj situaciji.

Naime, bojazan čelnika “Plavih” je da igrač već ima dogovor s nekim inozemnim klubom za ljeto, te bi u tom slučaju bila upitna njegova volja za nastupima u dresu koji napušta.

Na Grbavici se ipak nadaju da će fudbaler cijeniti što je u plavom dresu oživio karijeru i vratio se u reprezentaciju, te da će u narednih nekoliko dana spustiti svoje zahtjeve i pristati na produženje ugovora.

Iz Željezničara nisu željeli davati komentar o ovoj situaciji, ali saznaje se da će, ukoliko ne postignu dogovor, zvanično
obavijestiti navijače s uvjetima koje su nudili igraču. Ni Miroslav Stevanović ne želi govoriti o ovoj temi.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

  Subscribe  
Notify of