Home Fight club Mirko Filipović sve iznenadio svojom izjavamo na press konferenciji!

Mirko Filipović sve iznenadio svojom izjavamo na press konferenciji!

0
SHARE

Dan nakon osvajanja pojasa prvaka Rizin World Grand Prixa u Japanu je održana press konferencija na kojoj se Cro Cop osvrnuo na trijumfalne nastupe u Saitama Areni.

U tri dana Mirko Filipović je ostvario tri pobjede i to na kakav način – uz tri nokauta.

Presicu, na koju je Cro Cop stigao s malim zakašnjenjem jer je zaspao, otvorio je predsjednik organizacije Rizin i nekadašnji čelnik Pridea Nobuyuki Sakakibara.

“Ponosan sam i već se sad okrećem izazovima u 2017. godini. Planiram organizirati pet priredbi ove godine, a prva će biti 16. aprila. Volio bih da bude u Yokohama Areni koja je uz Saitama Arenu sveto mjesto borilačkih sportova”, izjavio je Sakakibara.

Mirko je po svom dolasku izrazio zadovoljstvo osvajanjem pojasa.

“Bio je to prije svega psihološki izazov za mene. Teško je osvojiti Rizinov pojas, prvenstveno u ovakvom formatu. Znam koliko je to teško i zbog toga sam ponosan, jer sam sebi dokazao da mogu. Tijelo mi još ima rana, ali definitivno bih se volio vratiti u Japan i opet nastupati u Rizinu”, poručio je Mirko i potom iznenadio sve:

“Protiv King Moa sam se povrijedio

, jedan moj middle kick naletio je na njegov lakat. Gornji dio stopala mi je bio natečen u polufinalnoj i finalnoj borbi.”

Leave a Reply

Be the First to Comment!

  Subscribe  
Notify of