Home Reprezentacija Legenda Galate otkrila kada će NSBiH obaviti razgovor sa Imperatorom!

Legenda Galate otkrila kada će NSBiH obaviti razgovor sa Imperatorom!

0
SHARE


Turski stručnjak Fatih Terim i bivši selektor fudbalske reprezentacije ove zemlje će sutra ili prekosutra obaviti razgovore sa Komisijom za imenovanje novog selektora našeg nacionalnog tima.

Kako je bivši bh. fudbaler Tarik Hodžić u izjavi za naš portal rekao, Komisija je tražila da razgovara sa njim, a Terim je pristao da razgovara, te će se vidjeti kakvi su ishodi pregovora.

– Komisija za imenovanje novog selektora od mene je zatražila da razgovaram s Terimom jer smo mi dugogodišnji prijatelji, još iz vremena kada sam nosio dres Galatasaraya. Iako sam za Novu godinu planirao ići u Istanbul, očito će se to desiti i mnogo ranije jer ćemo ići na razgovore. Tek nakon njih znat ćemo da li je Terim zainteresovan. Za sada je samo pristao da pregovara, a razgovor s njim bit će obavljen sutra ili prekosutra – rekao je bivši fudbaler Željezničara i Galatasaraya Tarik Hodžić za Faktor.ba.

Delegacija N/FSBiH u sastavu Zvjezdan Misimović, Sead Kajtaz, pojačana gostom Tarikom Hodžićem sutra navečer u Istanbulu održat će sastanak s Fatihom Terimom, slavnim turskim trenerom.

Osim legendarnog turskog stručnjaka za poziciju novog selektora Zmajeva konkurišu Robert Prosinečki i Amar Osim, a ime nasljednika Mehmeda Baždarevića trebali bismo saznati 21. decembra.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of