Home Ostali sportovi KONAČNO PRIZNAO Evo šta je Joshua rekao Kličku prije nego ga je...

KONAČNO PRIZNAO Evo šta je Joshua rekao Kličku prije nego ga je poslao na pod! (VIDEO)

0
SHARE


Britanski bokser Anthony Joshua poslije 11 rundi savladao je Vladimira Klička i osvojio titulu šampiona svijeta u teškoj kategoriji u verzijama WBA, IBF i IBO, a nedjelju dana kasnije otkrio je i šta je rekao Ukrajincu prije nokauta.

Bio je to pravi bokserski spektakl, nevjerovatan meč i sve do 11. runde činilo se da će on biti riješen ‘na bodove’, ali na radost ljubitelja ove plemenite vještine viđena je silovita borba, koja je pripala domaćem takmičaru.

Joshua je strahovitim aperkatom prvo srušio Klička, koji nije želio tek tako da se preda. Iako bez snage, uspio je da vrati nekoliko udaraca, a onda je mladi Britanac ‘uzeo zalet’ i krošeima doksusurio Ukrajinca.

Nedelju dana kasnije, u intervjuu britanskim medijima otkrio je šta je to rekao Kličku prije nego što ga je nokautirao.

“Pričao sam sa Kličkom i rekao mu da ako me pusti u narednu rundu, da ću ga raz*ebati, dok mi je on odgovorio da će me nokautirati. Bio je to samo razgovor u borbi”, rekao je Joshua koji je od sedme do 11. runde ‘umarao’ Klička.

“Znao sam da su te runde ključne, kao i da je pobjeda blizu. Napravio sam korak, bam, bam, bam… Podsvjesno, ne znam kako mi je to došlo, samo sam to izbacio iz sebe i vidio njegovu bradu…”, u detalje opisuje novi bokserski šampion.

“Pokušao je da sakrije da je uzdrman, mislio sam da je to moja šansa da ga srušim i samo sam se trudio da ga pogodim pri svakom udarcu, bacio sam se na njega i uspio”, otkrio je Joshua.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

  Subscribe  
Notify of