Home Ino fudbal IBRAHIMOVIĆ I STOIČKOV SHOW: Zlatan oduševio odgovorom na Hristovo pitanje ide li...

IBRAHIMOVIĆ I STOIČKOV SHOW: Zlatan oduševio odgovorom na Hristovo pitanje ide li na SP! (VIDEO)

0
SHARE


Njih dvojica uvijek jamče šou. Nažalost, nismo ih mogli gledati zajedno na terenu, ali efektni su i s mikrofonima u rukama.

Zlatan Ibrahimović (36) nastavio je osvajati Ameriku i u Chicagu. Njegovom LA Galaxyju tamo je donio pobjedu jedinim golom na utakmici MLS-a protiv Firea.

Nakon meča, televizijski kadar napunio se legendama. Pokraj voditelja sjeli su Bastian Schweinsteiger, glavna zvijezda domaćina, i Zlatan, glavna vedeta lige, a između njih, kao suvoditelj Hristo Stoičkov.

On je na početku milenija tri sezone igrao za Chicago i naravno, postao legenda kluba. Kako je rekao Schweini, dresovi slavnog Bugarina još uvijek su hit među navijačima.

Razgovor sjajno raspoložene četvorke vodio se na španskom i engleskom, a bio je opušten i prijateljski.

Hristo Stoičkov bio je oduševljen i odlične volje. Ibru i Schweinija mazio je po nogama, tapšao po ramenima i nije se prestajao smijati.

Jedva je dočekao da postavi pitanje Zlatanu, koje ga očito muči: Hoće li igrati na SP-u?

“Zlatane, Švedska te treba!”, uključio se voditelj.

“Treba i ne treba, ovisi šta želi napraviti na Svjetskom prvenstvu”, odgovorio je Ibra i nasmijao sve prisutne.

Veliki Hristo tada je pitao Schweinija (33), koji se prije dvije godine penzionisao u reprezentaciji, može li novi Elf ponoviti uspjeh njegovog od prije četiri godine i obraniti svjetski naslov?

“Mislim da možemo. Imamo jaku ekipu i ako Zlatan ne bude igrao na SP-u, imamo šanse”, nasmijao je prisutne i legendarni Nijemac.

Zafrkancija je nastavljena i na njegov račun, kada je Ibra govorio kako ga nikad nije viđao u svlačionici Uniteda jer se sakrivao i bježao, te kada mu je poručio da se on i Chicago nemaju čemu nadati sada kada je Zlatan došao u Ameriku.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of