Home Ino fudbal Huligani brutalno tukli ženu iz osiguranja: Jezivi incidenti u Kupu Južne Afrike...

Huligani brutalno tukli ženu iz osiguranja: Jezivi incidenti u Kupu Južne Afrike zgrozile svijet!

0
SHARE


Pomračio se um navijačima južnoafričkog Kajzer Čifsa, čiji je tim eliminisan u polufinalu tamošnjeg Kupa od Fri Stejta Starsa (2:0), a oni, revoltirani porazom, izazvali nerede o kojima priča svijet.

Incidenti su izbili na tribinama stadiona “Mozes Mobida” u Durbanu, huligani su se sukobili a policijom, čupali i palili stolice, a onda se sve preselilo na teren gdje je naštao opšti haos.

Krivci za poraz

Rastrčani izgrednici ustremili su se na trenera Kajzer Čifsa Stiva Komfelu, njega su označili kao najvećeg krivca za poraz, ali kako je on prije toga pobjegao na sigurno, meta su bili članovi obezbjeđenja koji su se našli na terenu.

Najgore je prošla jedna žena, pripadnica obezbjeđenja, koju su srušili i tukli bez milosti, šutirali je u glavu dok nije izgubila svijest?!

Južnoafrički mediji javljaju da je nesretnoj ženi ugrožen život.

Pogledajte momenat kada nasilnici izbezumljeni od bijesa tuku ženu koja leži.

Pogledajte i scene sa tribina koje su gorjele.

Neredi iz drugog ugla.

Epilog haosa, pored pomenute žene iz obezbjeđenja, povrijeđeno je, doduše lakše, i nekoliko njenih kolega, kao i dječak koji je sakupljao lopte. Huligani su u naletu sa sobom odnijeli i nekolicinu kamera i tehničkih uređaja koji su se nalazili na terenu, prenosi Telegraf.rs.

Trener Kajzer Čifsa je odmah poslije meča podnio ostavku, a jasno je da ovaj klub čeka drastična kazna zbog divljanja navijača.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of