Home Aktuelno Horde zla pozvale navijače Sarajeva da nikako ne dolaze na derbi!

Horde zla pozvale navijače Sarajeva da nikako ne dolaze na derbi!

0
SHARE


Horde zla, najvatreniji navijači Fudbalskog kluba Sarajevo, već desetak dana bojkotuju utakmice voljenog kluba, a pozvali su i sve ostale navijače Bordo tima da se solidarišu s njima i da ne dolaze na utakmice.

U nedjelju se igra veliki gradski derbi protiv Željezničara, a Horde zla su nedavno pozvale čelnike Sarajeva da zatvore tribine sjeverne tribine stadiona “Asim Ferhatović Hase”, s obzirom da oni ne namjeravaju biti na njoj.

Iako su mnogi pomislili da će Horde zla utakmicu posmatrati sa zapadne ili istočne tribine, danas su putem Facebooka obavijestile javnost da neće nikako prisustvovati utakmici, ali ni narednim dok se ne ispune njihovi zahtjevi, a to su ostavke svih čelnih ljudi kluba.

Jasna poruka

Pozvali su i ostale navijače da se solidarišu s njima i praznim tribinama pošalju jasnu poruku rukovodećim ljudima kluba, ali i većinskom vlasniku upravljačkih struktura Vincentu Tanu i njegovim ljudima koji se brinu o Bordo timu, piše Klix.ba.

“UNFKS poziva navijače sa istoka i zapada da se pridruže bojkotu! Bojkot se nastavlja sve dok ne odstranimo sve i jednog člana uprave koji je povezan sa mutnim poslovima unutar kluba, a to će se desiti na ‘ovaj ili onaj’ način! Zajedničkim snagama do konačnog cilja! Uprava napolje!”, poručile su Horde zla.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of