Home Bh. fudbal FARSA IDE DALJE: Koga lažu u NK Čelik? (FOTO)

FARSA IDE DALJE: Koga lažu u NK Čelik? (FOTO)

0
SHARE

Da u zeničkom Čeliku zaista ne znaju gdje udaraju pokazuje i najsvježija objava na Facebook stranici kluba sa Bilinog polja, a koja se tiče odluke Disciplinske komisije N/FSBiH o isplati dugovanja Emiru Jusiću.

ako je Disciplinska N/FSBiH u svojoj odluci navela da je NK Čelik do 15. decembra ove godine bivšem fudbaleru dužan isplatiti 44.050 KM na osnovu Sporazuma o izmirenju finansijskih potraživanja koji je zaključen u Zenici 11. maja 2017. godine, u Čeliku su čini se za sve odlučili okriviti medije. To je neka ustaljena praksa u našoj zemlji.

– Obzirom da se pojavila vijest na nekoliko portala, a vezano za dugovanja NK Čelik prema Emiru Jusiću, bivšem igraču našeg kluba, želimo obavijestiti javnost da su velikom većinom, vijesti objavljene na ovu temu, poluistine i laži. Tačno je da postoji dug prema Emiru Jusiću, ali nije ni približno tačan iznos cifre koja se pominje u objavama zlonamjernih medija. Također je netačno da je zbog ovoga naš klub pod prijetnjom suspenzije, stoga želimo da vrlo jasno poručimo da nas u našoj borbi za ozdravljenje kluba neće omesti neistinite i lažne informacije koje svako malo izbace pojedini portali iz samo sebi znanih interesa na štetu Čelika – navodi se na Facebook stranici NK Čelik.

Faksimil odluke Disciplinske komisije o dugovanjima koja je NK Čelik dužan isplatiti Emiru Jusiću:

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of