Home Ostali sportovi DOŽIVOTNO SUSPENDOVAN Ragbijaš divljački nokautirao sudiju! (VIDEO)

DOŽIVOTNO SUSPENDOVAN Ragbijaš divljački nokautirao sudiju! (VIDEO)

0
SHARE


Hedi Ouedjdi ragbijaš je koji je prošli mjesec u utakmici polufinala francuskog kupa divljački nokautirao suca Benjamina Castyja, a sada ga je francuski savez ‘nagradio’ doživotnom suspenzijom.

Igrač ne samo da je teško ozlijedio suca, nego je bacio i mrlju na kompletni sport koji ne pamti takve postupke, rekao je glasnogovornik francuskog ragbijaškog saveza nakon što su ragbijaša St. Estevea kaznili doživotnom suspenzijom.

Hedi Ouedjdi krajem je aprila u utakmici polufinala francuskog kupa između njegovog St. Estevea i Toulousea šakom u glavu brutalno udario suca Benjamina Castyja nakon čega je ovaj završio u bolnici uz razbijenu čeljust i natučene kosti lica.

Casty je poslije nokauta ostao bez svijesti, a nakon što su igrači Toulousea prigovorili divljaku iz St. Estevea, Ouedjdi je napao i njih te je uskoro na terenu nastala masovna tučnjava. Utakmica je prekinuta, a Hediju će ona biti i posljednja u karijeri.

– Nikome u savezu nije palo na pamet da za ovakvo ponašanje progledamo kroz prste igraču, nema oprosta za ovo – kažu u savezu.

No za Ouedjdija problemi ne staju samo na suspenziji jer Casty je najavio i tužbu protiv njega.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

  Subscribe  
Notify of