Home Fight club Dok je Tyson Fury razbijao Albanca, i u publici su se odmjeravale...

Dok je Tyson Fury razbijao Albanca, i u publici su se odmjeravale snage! Fanovi se tukli DO KRVI!

0
SHARE


Irski bosker Tyson Fury se vratio u ring nakon 924 dana izbivanja i tehničkim nokautom u četvrtoj rundi savladao nedoraslog Sefera Seferija, Švicarca albanskih korijena.

Kralj cigana je u Manchesteru pred 15.000 gledatelja ostvario 26. pobjedu u jednako toliko nastupa i zasluženo slomio Seferija u pomalo neravnopravnoj borbi.

Deset godina mlađi Irac je “razbijao” 20 centimetara nižeg Seferija pune tri runde, a onda ga je u četvrtoj dokrajčio.

Napad na naslov

Fury je nakon pobjede najavio da će do kraja godine napasti naslov svjetskog prvaka, a nova borba čeka ga 18. augusta u Belfastu.

“Ovo je bilo kao da sam ponovno debitovao. Bit ću bolji sljedeći put. Imat ću više rundi i boljeg protivnika nasuprot. Seferi je vrlo čvrst momak koji je došao ovdje i hrabro se borio, unatoč tome što je nešto ‘sitniji ‘ od mene. Naučio sam u zadnje dvije i po godine da sam puno vremena izgubio. Shvaćam sad svoju karijeru puno ozbiljnije i želim uživati u svakom trenutku”, rekao je Fury nakon meča.

I dok se odvijala glavna borba, publika također nije bila mirna. Uporedo sa fajtom Furyja i Seferija odvijao se još jedan! Kako su se samo lemali fanovi međusobno – do krvi!

Pogledajte:

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of