Home Tenis Đoković nakon poraza napravio nešto o čemu bruji cijeli teniski svijet!

Đoković nakon poraza napravio nešto o čemu bruji cijeli teniski svijet!

0
SHARE


Novak Đoković na turniru u Monte Carlu u prva dva kola odigrao je prilično dobro, izbacio Dušana Lajovića i Bornu Ćorića, ali već na sljedećoj prepreci je zastao.

Danas je nakon preokreta u tie-breaku uspio dobiti prvi set, da bi onda glatko izgubio od Dominica Thiema. Sedmi igrač svijeta drugi set dobio je 6:2, a treći 6:3 i plasirao se u četvrtfinale u kojem ga čeka Rafael Nadal.

Neočekivan potez

A nakon tog poraza Đoković je napravio nešto neočekivano. Prvo je pružio ruku svom protivniku i čestitao mu, ali onda je ignorirao sudiju i prošao kraj njega bez da mu pruži ruku. Taj detalj nije promaknuo navijačima iz cijeloga svijeta koji su se o tome raspisali na društvenim mrežama, prenosi Vecernji.hr.

Na početku nikome nije bilo jasno zbog čega je to napravio, ali onda je otkriveno o čemu je zapravo riječ. Naime, u jednom trenutku sudija je opomenuo Đokovića i upozorio ga da pripazi na vrijeme stanke koje koristi između gemova. Đokovića je to očito razljutilo pa je vjerovatno smatrao da je i to jedan od razloga njegova poraza.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of