Home Prijenosi uživo Direktni prijenosi: Gledajte uživo sportske utakmice! (LIVESTREAM)

Direktni prijenosi: Gledajte uživo sportske utakmice! (LIVESTREAM)

4
SHARE


Na ovoj stranici gledajte sportska dešavanja preko interneta: fudbal, tenis, košarka, rukomet, hokej… Imate mogućnost da birate između više različitih sajtova/servisa na kojima se nalaze utakmice i prenosi, sve što treba je da klikom na link PRIJENOS dobijete odgovarajuće liste, izaberete sport i klikom na utakmicu možete pratiti prenos uživo. Ovu uslugu ne pruža sajt SPORTPRIMUS.BA te tako nismo odgovorni za rad i funkcionisanje ovih prenosa, niti se koriste naši serveri za streamovanje kanala.

Nudimo vam sasvim besplatan dio za gledanje uživo sportskih prenosa, gdje ste u prilici da pratite najraznovrsnije sportove i takmičenja. Od onih najpopularnijih tu su Liga prvaka, Liga Evrope, Premier liga, italijanska Serie A, španska Primere, kao i Bundesliga… Arena Sport koja prati Premier ligu Bosne i Hercegovine, Super ligu Srbiju i Hrvatsku nogometnu ligu.

Isto tako, možete se kretati kroz sportove i gledati prenose uživo raznih sportskih takmičenja iz košarke (Euroliga, Eurocup, NBA), za ljubitelje hokeja na ledu tu je NHL, kao i razne evropske hokejaške lige.

Velika pokrivenost je i teniskih mečeva, te tako “bijeli sport” možete pratiti od onih manjih turnira pa sve do Grand Slam turnira.

Prijenose uživo gledajte ovdje >>> PRIJENOSI

Leave a Reply

4 Comments on "Direktni prijenosi: Gledajte uživo sportske utakmice! (LIVESTREAM)"

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of

Picka li vam marerina ???

Jebem vam pleme lopovsko mrss

Serem va se u strem i u usta

Serem vam se u strem