Home Aktuelno Crnogorski as se odlučio vratiti u slavni klub zbog novca, ali sada...

Crnogorski as se odlučio vratiti u slavni klub zbog novca, ali sada ga čeka zastrašujuća konkurencija!

0
SHARE


Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić ipak će se vratiti u milanski Inter nakon pola godine posudbe provedene u Sevilli.

Jovetić je bio blizu ostanka u Sevilli koja je pregovarala s Interom proteklih dana, ali nisu se našli na željenoj cijeni. Italijani su tražili 13 miliona eura, Španci su najviše nudili 10.

– Bili smo voljni platiti i 13 miliona, ali onda Stevanu ne bismo mogli dati platu koju je tražio. I obrnuto, platili bismo odštetu da je plata bila manja – izjavio je Oscar Arias, direktor kluba.

Drugim riječima, da je baš htio, Jovetić je mogao ostati u Sevilli, ali odabrao je povratak u klub koji izgleda bitno drugačije nego kad je otišao, prenose Sportske.jutarnji.

Naime, u Inter su ubrizgani svježi kineski milioni, najavljuju se velika pojačanja (spominjali su se primjerice Pastore, Bernardeschi, Berardi, James Rodriguez,…), a s obzirom da Jovetić ni prije nije bio baš klasični nositelj igre – pitanje je kako će se snaći u zastrašujućoj konkurenciji i hoće li se ovo pokazati kao pametan potez.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

  Subscribe  
Notify of