Home Ino fudbal CIFRA OD KOJE ĆE VAM SE ZAVRTITI U GLAVI! Ronaldo dobija astronomsku...

CIFRA OD KOJE ĆE VAM SE ZAVRTITI U GLAVI! Ronaldo dobija astronomsku platu!

0
SHARE


Cristiano Ronaldo je uspio da od Reala izboksuje astronomsku platu za novi ugovor. Portugalac će u narednu sezonu ući s primanjima od 30 miliona eura, što je za devet više od godišnjih prihoda koje je imao. I sve to je uspio sa pune 33 godine.

Ono što je natjeralo predsjednika Florentina Pereza na ovakav potez jeste 15 golova koje je postigao Cristiano Ronaldo ove godine, a 42 u čitavoj sezoni. I većina tih golova bili su odlučujući, to jest donosili su pobjedu Realu. Klub mu je omogućio i bonus od još dva miliona eura, pa njegova plata može da izađe na čitavih 32 miliona!

Vremenski okvir

Važno je istaći da su Cristiano Ronaldo i Real u ugovoru samo promijenili onaj dio koji se tiče finansija, dok vremenski okvir, to jest trajanje vjernosti do 2021. godine nije diran. To znači da bi Portugalac trebalo sada i materijalno da bude miran, te da vrhunski fudbal pruža do svoje 36. godine.

Valja napomenuti da su ljudi iz Reala krajem prošle godine nudili Ronaldu povišicu od devet miliona eura kroz bonuse, ali je on to odbio. Smatrao je da se time omalovažavaju njegovi kvaliteti i sve ono što radi u „kraljevskom klubu“.

Tada se jedan od direktora Reala našao u nebranom grožđu kada je na sastanku u Abu Dabiju predočio Ronaldu uslove kluba. Portugalac je samo mirno saslušao šta mu nude, ljubazno se zahvalio i napustio restoran, prenosi Kurir.rs.

Cristiano Ronaldo je istjerao svoje, ali su od njega i dalje plaćeniji Leo Messi, koji u Barceloni zarađuje 45 miliona eura godišnje, i Neymar u PSG (35).

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of