Home Aktuelno BRUTALAN NOKAUT: Cijeli MMA svijet postao je svjestan koliko je Argentinac moćan!

BRUTALAN NOKAUT: Cijeli MMA svijet postao je svjestan koliko je Argentinac moćan!

0
SHARE


Santiago Ponzinibbio potvrdio je ono što su znali svi koji pobliže prate MMA, da je fantastičan borac ogromnog potencijala. A nakon što mu je samo 82 sekunde trebalo da završi Gunnara Nelsona, sada je toga svjestan cijeli MMA svijet. Kao što su svjesni i da je Cynthia Calvillo nova velika stvar ženskog MMA-a.

Ponzinibbio je nova velika stvar veltera, budući da je na najbolji mogući način iskoristio svoju priliku da po prvi puta nastupi u glavnoj borbi jednog UFC eventa. Za nokaut pobjedu protiv Gunnara Nelsona mu je trebalo minutu i 22 sekunde, unutar kojih se dosta toga dogodilo. Nelson je u borbu ušao držeći karate gard, iz kojeg je jako dobro ulazio u udarce te je već nakon pola minute lijepo pogodio svog protivnika, prenosi Fightsite.


“I am the next champion of this division… by lopta-je-okrugla

Ponzinibbio je ipak radio prema svom planu i čekao priliku, koju je dočekao nakon drugog dobrog napada Nelsona. Islanđanin je ostavio dojam kako je udarcem malo oštetio Argentinca, no to nije bilo tako. Ponzinibbio je osjetio Nelsonov napad te je uvidio kako je Islanđanin dovoljno blizu te je pogodio desni kroše, na koji je odmah povezao i lijevi direkt. Nelson je automatski “ugašen” i borba je bila gotova.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of