Home Aktuelno Britanac stavio 120.000 KM na Federera i šutio da mu djevojka ne...

Britanac stavio 120.000 KM na Federera i šutio da mu djevojka ne sazna!

0
SHARE


Neimenovani britanski kladioničar stavio je 55.000 funti (oko 120.000 KM) na pobjedu Rogera Federera u Wimbledonu prije početka turnira. Britanac, inače dugogodišnji Federerov navijač, direktor je kompanije u Londonu, ali nije rekao djevojci za okladu.

“Moram priznati da sam listić uplatio kad sam bio s dečkima jedan dan vani, malo me toga sram. Ali, gledao sam ga cijelu sezonu i bio sam siguran da će osvojiti”, rekao je Britanac za engleski Telegraph.

Federerova pobjeda donijela mu je 165.000 funti (skoro 400.000 KM). U karijeri je gledao Federera na dvadesetak turnira, a za svojim idolom putovao je po cijelom svijetu.

“Djevojka misli da sam lud što toliko vremena i novca trošim na putovanja zbog Federera. Da je znala koliko sam na njega uložio u okladi vjerojatno bi me ostavila”, rekao je Britanac i dodao da nema izbora sad kad je dobio okladu, prenosi Index.

“To je bila zadnja oklada u životu, a djevojku ću morati zaprositi jer će me inače ostaviti kad sazna koliko sam uložio i zaradio”, zaključio je.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of