Home Aktuelno BIZARNO Borac i Džaja postigli dogovor!

BIZARNO Borac i Džaja postigli dogovor!

0
SHARE

Još aktuelna uprava Borca i vlasnik FK “Džaja” Milivoje Glišić konačno su našli rješenje o načinu isplate duga od 594.000 maraka, ali na žalost po sve pristalice Banjalučana ovaj dogovor, zakasnio je desetak dana, piše Glas srpske.

Naime, Borac na ponovljenoj sjednici Drugostepene komisije za licenciranje FS BiH nije dobio dozvolu za nastup u Premijer ligi BiH, a najveći razlog za to je bio upravo dug prema “Džaji”. Da je dogovor postignut potvrđeno je i sa Gradskog stadiona, što je rekao i Glišić.

“U završnoj smo fazi dogovora i gotovo je izvjesno da smo konačno našli rješenje. Do njega smo došli uz popuštanje sa obje strane i žao mi je što, kako se narodski kaže, ranije nije bilo dovoljno pameti”, rekao je Glišić.

Ipak, biće ovo gotovo sigurno pirova pobjeda Banjalučana, kojima je posljednja nada sjednica Izvršnog odbora FS BiH 19. juna.

Veliki preokret mogao bi da se desi samo čudom. Lakši dio posla je da Borac uputi molbu da se njihov slučaj još jednom preispita na sjednici Izvršnog odbora. Ukoliko prođu prvi filter, treba da uvjere Izvršni odbor da su ispunili sve uslove koje ranije nisu i zbog kojih nisu dobili licencu.

I na kraju im ostaje ono najteže, da čak 12 od 15 članova glasa za njihov ostanak u Premijer ligi.

Ipak, dok god ima nade vrijedi se boriti, ali ostaje bar za sada tajna zašto je dogovor sa “Džajom” zakasnio deset dana i ko je za to kriv.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of