Home Aktuelno Azmir Husić otkrio novi potez!

Azmir Husić otkrio novi potez!

0
SHARE

Prvi čovjek Sloge iz Simin Hana Azmir Husić, najavio je kako će Sloga iz Simin Hana u narednoj sezoni svoje domaće utakmice najvjerovatnije igrati na stadionu Tušanj.

Husić je želio da SLoga i ove sezone igra na Tušnju, ali je iz ove Javne ustanove stigla odbijenica. Ipak, u proteklom periodu dogodili su se određeni pomaci u pregovorima, pa je izvjesno da će pored Slobode od naredne sezone i SLoga biti domaćin upravo na Tušnju.

“Imamo ambicije za ulazak u Premijer ligu BiH i to nam je najveći cilj ove sezone. Navijači su prepoznali trud i rad unutar kluba i podržavaju nas sve više iz utakmice u utakmicu. U razgovoru sa odgovornim osobama povodom ustupanja stadiona Tušanj za potrebe odigravanja domaćih utakmica Sloge, mogu da potvrdim da imamo usmeni dogovor da će doći do te realizacije u narednoj sezoni. Moram naglasiti da Sloga u Tuzli neće praviti podjelu navijača na dva kluba. Želim da Sloga bude tim koji će navijači Slobode podržavati i da budemo bratski tim sa Slobodom. Nećemo voditi politiku kluba Sloboda, ali naša želja je da stvorimo dva jaka kluba koji će sa ponosom predstavljati Tuzlu”, rekao je za Tuzlanski.ba Azmir Husić.

Husić je najavio kako će doći do preimenovanja kluba, a umjesto Sloge, klub bi se u narednoj sezoni trebao zvati Tuzla City.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of